Asuntomessut 2015 Vantaalla

Tervetuloa Versoon, kohde 40!

Olen tavattavissa messutalossa keskiviikosta lauantaihin klo 11-17. - Voit myös varata henkilökohtaisen tapaamisajan!

Asuntomessukodin sisustaminen on aina tavallista mielenkiintoisempi projekti, niin tänäkin vuonna. Krögerin perhe on rakentamassa unelmiensa kotia, jonka mahdollisesti 160.000 vierasta käy arvioimassa - ennen kuin perhe pääsee muuttamaan sisään!!!

Aloitimme yhteistyön Krögerin 4-henkisen perheen kanssa tammikuussa 2014, riittävän aikaisessa vaiheessa, jotta taloon voitiin tehdä joitakin sisustuksen vaatimia muutoksia. Joskus tilasuunnittelun onnistuminen on kiinni pienistä asioista!

Vantaan asuntomessujen pääteemana on Helppoa ja sujuvaa arkea. Teema sopii vallan mainiosti lähtökohdaksi myös Krögerien lapsiperheen rakentamisessa ja sisustamisessa. Siihen on helppo lisätä rakentajaperheen omat yksilölliset tarpeet ja toiveet. Koti nimittäin myös sisustetaan perheen kodiksi, kalusteet ym. hankitaan heidän käyttöönsä – eli ei kalusteiden vaihtoa messujen loputtua!

Perheen koti on GreenBuildin moderni puutalo, jossa yhdistyvät materiaalin hengittävyys ja asumisen ekotehokkuus. Rakennuksen arkkitehtuuri on mielenkiintoinen, esim. kahden kerroksen korkuinen terassilasitus ja viherkatto luovat persoonallista ilmettä.

Tavataan asuntomessuilla!

Vantaan asuntomessut Kivistössä 10.7. – 9.8.2015

 

VersotaloAsuntomessut 2015