Ei silmät sidottuina!

with Ei kommentteja
Suunnittelun lisäksi tarjolla on siis sisustustauluja, keramiikkaa ja tekstiilejä.
Suunnittelun lisäksi tarjolla on siis sisustustauluja, keramiikkaa ja tekstiilejä.

Olen avaamassa kesän ajaksi, huhtikuu – syyskuu, kesäkaupunkiimme Somerolle Sisustuspisteen, jossa päivystän aina torstaista lauantaihin ja saan näin itselleni pitkät viikonloput maalla. Myymme työhuone-liikkeessä pääasiassa tietysti sisustussuunnittelijan palveluja, samoin valaistussuunnittelua ja valaisimia. Tarjolla on myös laadukkaita sisustustuotteita, jotka sopivat niin omaan kotiin tai mökille kuin lahjoiksi ja tuliaisiksi. Yhteistyökumppanit löytyvät täältä Meena K.:n sivuilta kohdasta Sisustuspiste.

Sisustuspisteestä saa myös valaistussuunnittelua ja valaisimia.
Sisustuspisteestä saa myös valaistussuunnittelua ja valaisimia sekä eri materiaaleille painettuja tauluja, tässä ulkotauluksikin sopiva materiaali. 

 

 

 

 

Varsinaisena tavoitteena kivijalkatyöhuoneen ideassa on helpottaa asiakkaan päätöksentekoa sisustussuunnittelijan avun käyttämisestä. Kun voi kävellä ovesta sisään ja ensin kysellä ja keskustella ja myös tutustua suunnittelijaan, on helpompi lähteä miettimään mahdollista yhteistyötä ja sen kokonasuutta.

– Palvelua ei näin tarvitse ostaa silmät sidottuina!

 

Tavoitteena on luoda Sisustuspisteestä myös kohtaamispaikka, johon on helppo piipahtaa ja jossa on myös erilaisia tilaisuuksia. Haluamme tietysti olla mukana Someron monissa kesän tapahtumissa. Tilaisuuksia kannattaakin katsoa vähän myöhemmin Sisustuspisteen kohdasta täältä Meena K.:n nettisivuilta tai FB:sta, www.facebook.com/sisustuspiste.

 

Shaali tai torkkupeitto - niitä ei ole koskaan liikaa! Myös mukava lahja ja tuliainen!
Shaali tai torkkupeitto – niitä ei ole koskaan liikaa!
Se on myös mukava lahja ja tuliainen!

 

Sisustuspisteestä saat uniikkia käyttökeramiikkaa. Näitä ei voi vastustaa!
Sisustuspisteestä saat uniikkia käyttökeramiikkaa.
Näitä ei voi vastustaa!

 

Viikonloppuna saimme tilan jo melko hyvään järjestykseen, vaikka avajaisiin onkin vielä reilut kaksi viikkoa. Esitettä varten tarvitsimme jo nyt kuvia, joten tässä maistiaisia.

Avajaiset siis aprillina!

Tervetuloa poikkeamaan!