Fiilistelykuvia

with Ei kommentteja

greenbuild-47Viimeistelytyöt Vantaan asuntomessutalossa, johon olen siis suunnitellut sisustuksen, jatkuvat kiivaina – messujen alkuun on enää pari viikkoa. Talon esitteen kuvauksia varten saimme jo vähän levitellä kaunista rekvisiittaa ja saimme tuntumaa, miltä koti tulee näyttämään.

Tässä teille lukijoillenikin vähän esimakua, mitä messuilla tulette näkemään.

Koska talo on passiivitalo, seinät ovat paksut. Se taas antaa mahdollisuuden leveisiin ikkunapenkkeihin, jotka antavat mukavaa laskutilaa. Keittiössä työpöytä saa mukavaa jatketta.

 

greenbuild-49

 

 

 

Kodin astioiksi on valittu Amforan kaunista ja yksilöllistä keramiikkaa, tässä yrttiruukut.

Ikkunapenkin reunassa näkyy vähän myös upealla laastilla tehtyä seinää, Decosin Rivedil Rouge ruostemaali.

 

greenbuild-67

 

 

 

 

Minulle ihan uusi tuttavuus on Malmille avattu Weranna´s –liike, joka tuottaa eettisesti valmistettuja sisustavaroita mm. Keniasta. Tässä kurpitsasta tehdyt upea maljakko ja tyylikkäät marakassit.

 

greenbuild-91

 

 

 

 

 

Perhekin pääsi vähän fiilistelemään olohuoneensa kulmasohvaan.

 

 

greenbuild-106

 

 

 

 

Lastenhuoneet ovat tilavat ja vuoteiden nostaminen ylös jätti alle säilytystilaa, joka hyödynnetään kahteen suuntaan. Tässä pieni leikkihetki uudessa omassa huoneessa.

 

greenbuild-150

 

 

Vanhempien makuuhuoneen pellavalakanat on sävytetty seinän raitatapetin kanssa,

 

 

 

 

greenbuild-187

 

 

 

Yläkerrassa on valoisa oleskelutila. Kaapiston yläpuolella on akustiikkalevylle painettu maailmankartta (art4u), johon perhe merkitsee jatkossa ulkomaanmatkansa.

 

 

greenbuild-222

 

 

 

 

Werannasin nuket tuovat väriä lastenhuoneisiin nyt, kun poikien omat lelut ovat vielä nykyisessä kodissa.

 

 

greenbuild-268Sauna on yksi perheen isoista toteutuvista haaveista. Mondex-kiuas oli valittu jo hyvissä ajoin. Lapuan Kankureiden raikkaat pellavat piristävät puupintaa.

Kuvat: Jarkko Översti / Tosikuva

 

Muistahan, että olen Vantaan asuntomessuilla tavattavissa aina keskiviikosta lauantaihin klo 11 – 17. Voit myös sopia henkilökohtaisen tapaamisen (20 min.) joko talon esittelyyn tai jonkun oman sisustuspulmasi käsittelyyn. Ota yhtettä!