Hyvät tilat vaikuttavat yrityksen menestykseen

with Ei kommentteja
Great Place to Work
Kristiina Borg kertoi, miten parhaissa työpaikoissa ymmärretään tilojen merkitys niin työviihtyvyyden kuin yrityksen menestyksen näkökulmasta.

Great Place to Work järjesti mainiossa Hyvän työelämän po up caféssaan 20.3.2015 luennon aiheesta Tila osana menestyvää organisaatiokulttuuria. GPTW:n konsultti Kristiina Borg kertoi, miten GPTW-kilpailussa parhaiten sijoittuneiden yritysten keskuudessa yrityksen tilat oikeasti nähdään työviihtyvyyttä ja yrityksen taloudellista menestystä lisäävänä tekijänä.

Minulle oli kiva yllätys, että Kristiina oli valinnut alustukseensa kuvia myös minun suunnittelemistani tiloista! Boco IP on pärjännyt GPTW-kilpailussa erinomaisesti jo monen vuoden ajan. Minulla oli suuri ilo saada olla suunnittelemassa heidän uudet tilansa muutama vuosi sitten. Heillä tilojen ja sisustuksen suunnittelu lähti upeasti yrityksen strategiasta ja arvoista!

Kun yrityksen arvot on kirjoitettu seiniin, ne pysyvät varmimmin mielessä myös ihan arjen toiminnassa.

Kynttiläkruunu Great Place to Work
Hyvän työelämän pop up cafén hauskaan kynttiläkruunuun oli koottu hyvästä työelämästä kertovia rintanappeja.

Parhaimmillaan tilat kuvaavat yrityksen strategisia tavoitteita ja ennen kaikkea sitä arvomaailmaa, minkä varaan liiketoimintaa rakennetaan. GPTW:n tutkimusten mukaan 50 parhaassa työyhteisössä 83 % on sitä mieltä, että organisaation tilat luovat hyvän työyhteisön! Pienissä yrityksissä luku on jopa 93! Nämä hyvät työpaikat ovat myös taloudellisesti menestyviä, viime vuonna niiden kasvu oli 17 %.

Nyt on varmasti jokaisella sopiva aika katsoa vähän ympärilleen ja miettiä, millaisista arvoista oma ympäristö kertoo…

Jos et ole ihan tyytyväinen näkemääsi, meidän on ehkä syytä tavata!

http://www.greatplacetowork.fi