Iso pöytä ilon aiheena

with Ei kommentteja

Uuden kodin tavoitteena on olla helppohoitoinen lapsiperheen koti, jonka sisustus on tyylikästä, iloista ja raikasta. Kodin sijoittuminen kahteen kerokseen hyödynnetään toteuttamalla kerroksiin erilaiset tunnelmat. Kokonaisuus on nyt suunniteltu, on aika käydä asiat vielä kertaalleen läpi ja varmistaa valinnat.

Perheen ehkä suurin ilon aihe kalusteiden osalta uudessa kodissa on sinne mahtuva riittävän iso ja tukeva pöytä. Sen valinnassa onkin ollut mietittävää.

Heti oli selvää, että pöydän pitää olla täyspuuta, jotta se kestää arjen kolhuja. Koska pöydästä halutaan oikeasti iso, se ei saa olla malliltaan kovin jyhkeä, jotta lopputulos ei ole liian massiivinen. Samaan olotilaan tarvitaan myös sohvapöytä ja TV-taso, joten niiden toivottiin löytyvän mielellään samasta sarjasta ruokapöydän kanssa.

Valinta on kohdistunut Kustavin Puun Maininki-sarjaan, jossa on paljon erilaisia kalusteita, samoin erilaisia puuvaihtoehtoja ja viimeistelyjä. Sarjassa yhdistyy hienostuneisuus ja arkisuus juuri oikealla tavalla. Maininki-pöytä näyttää samalla kertaa uudelta ja ajattomalta. Valintaa helpotti, että Kustavin Puun toiminnassa otetaan huomioon ekologiset asiat.

Täyspuupöytä on perheen valinta. Se kestää lapsierheen arkea. Maininki-pöydän keveys miellyttää silmää.
Täyspuupöytä on perheen valinta. Se kestää lapsiperheen arkea. Maininki-pöydän keveys miellyttää silmää.