Kodikasta ja inhimillistä

with Ei kommentteja
Kohde 40 on suunniteltu rakentajaperheen toiveiden ja tarpeiden perusteella. Laura ja Pertti Kröger toivovat, että messuvieraat saavat ideoita ja ajatuksia heidän kotiinsa suunnitelluista ratkaisuista.
Kohde 40 on suunniteltu rakentajaperheen toiveiden ja tarpeiden perusteella.
Laura ja Pertti Kröger toivovat, että messuvieraat saavat ideoita ja ajatuksia heidän kotiinsa suunnitelluista ratkaisuista.

Vantaan asuntomessujen kohteista aika moni on ”sisustettu” kuvitteellista perhettä varten. Sisustamani koti on yksi muutamasta ihan oikealle perheelle, heidän omilla kalusteillaan sisustetuista kodeista.

Tänään tulikin todella paljon positiivista palautetta siitä, miten kodista huomaa, että se on suunniteltu ja toteutettu oikean perheen kodiksi, oikeiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Myös puinen passiivitalo ja sen lämminhenkisyys on tyytyväisyydellä huomattu.

Kodikas tunnelma, inhimilliset mittasuhteet, mietityt yksityiskohdat, perustellut ratkaisut, järkevä tilankäyttö jne. olivat tänään usein kuultuja kommentteja. Moni tuli jopa uudestaan katsomaan vielä jonkun hyväksi havaitun asian tai vain fiilistelemään.

Kiitos palautteesta!

Tervetuloa kokemaan Verson kodikkuus!