Mihin kiinnität huomiota keittiön valinnassa?

with Ei kommentteja
Puustelli Miinus
Ohuissa keraamisissa tasoissa on upeita sävyjä, tässä kaunista keltaista. Ohuen tason voi nostaa myös välitilaan.

Tänä päivänä rakentamisessa ja sisustamisessa puhutaan hyvin paljon hyvästä sisäilmasta ja ekologisuudesta – ja hyvä niin. Näihin asioihin myös asuntomessuille kotiaan rakentava Krögerin perhe halusi rakentamisessaan kiinnittää huomiota. Sen tähden he päätyivät valitsemaan uuden kodin keittiöksi Puustellin Miinus-keittiön.

Mikä tekee Miinuksesta muita keittiöitä ekologisemman ja sisäilman suhteen paremman? Keittiön runko on hyvin kestävää biokomposiittia, runkokehikot ovat hyvin kevyitä, kaapit voidaan purkaa ja koota uudestaan kaappien siitä vaurioitumatta. Materiaalista ei haihdu sisäilmaan esim. formaldehydiä.

Puustelli keittiöt
Sampo Hagelin Töölön Puustellista on Miinus-keittiön asiantuntija. Häneltä saimme asiantuntija-apua valitessamme Krögerin perheen asuntomessukodin keittiön kalusteita.

Myös ovet ja työtasot valitaan ekologisista ja turvallisista materiaaleista, jotka voidaan aikanaan myös kierrättää. Materiaaleina ei käytetä lastulevyä. MDF- tai melamiinilevyjä. Uutuutena työtasoissa on ohut keraaminen taso, joka kestää sekä vettä että korkeita lämpötiloja. Myös keraamitaso on kierrätettävä.

Keittiötä valitessaan jokainen perhe tekee valinnat oman arvomaailmansa pohjalta. Me valitsimme Miinuksen, saadaksemme siitä tulevaisuudessa plussaa, toteaa Laura Kröger.

http://www.puustellimiinus.com

 

Asuntomessut 2015

Versotalo