Sisusta kevät kukilla!

with Ei kommentteja

IMG_0696

Kevätauringolla on ihmeellinen voima; se herättää meissä aina uudistumisen, kasvun, kehittymisen tarpeen. Katsomme uusin silmin myös ympärillemme. Silloin huomaamme usein kaipaavamme myös tiloihin ja sisustukseen jotain uutta ja piristävää.

Jos kaipaat vain pientä piristystä, sen saat helposti aikaan kevään ihanilla kukilla! Esikot, narsissit, helmililjat ym. ovat takuuvarmoja kevään tuojia. Hanki niitä reilusti kotiisi. Jos vielä jaksat siivota kunnolla ennen kukkien hankkimista, lopputulos on mahtava!

Edullinen arkea piristävä keino on ottaa käyttöön keväiset lautasliinat. Tehokasta piristystä saat, jos vaihdat kevään värisen tyynynpäällisen, shaalin tai tabletit. Vaikka kukkia saakin olla reilusti, tekstiileissä riittää

Kukat kuvattu Pukinmäen Puutarhassa.
Kukat Pukinmäen Puutarha

vähempikin väri-ilottelu. Jos muutat kaikki pikkutekstiilit vaikka keltaisiksi tai vihreiksi, väri menettää tehoansa ja kokonaisuudesta tulee rauhaton. Piristeväri toimii vähäisenäkin annoksena.

Jos sinuun iskee isompi remontointikipinä, saattaa olla hyvinkin kannattavaa ottaa ajoissa yhteyttä tila- ja sisustussuunnittelijaan – odottelen siis yhteydenottoasi!

Kauniit kukat ja pääsiäinen aloittavat kevään – loskasta huolimatta!

Hyvää pääsiäistä ja kaunista kevättä!

Meena