Sisustuspiste - POP UP

Sisustuspiste Somero Meena K.
Kuva on Tukholman sisustusmessuilta, helmikuu 2016.

Sisustuspiste on Meena K.:n pop up –toimisto 1.4. – 30.9.2016 Somerolla osoitteessa Joensuuntie 30. Liike on avoinna torstaisin ja perjantaisin klo 11 – 20, lauantaisin klo 9-14, ja sopimuksen mukaan.

Sisustuspisteestä saat kaikki tavanomaiset Meena K:n tila- ja sisustussuunnittelun palvelut ja lisäksi myös sisustukseen liittyviä tekstiilejä, esim. Woodnotesin tabletteja ja kaitaliinoja sekä Lapuan Kankureiden pehmeitä shaaleja ja pyyhkeitä. Tarjolla on myös Someron vaakunasta aiheensa saanut upea uniikkituote, pellavafroteinen pyyhe.

Sisustuspisteessä on esillä myös art4u:n erilaisille materiaaleille toteutettuja sisustustauluja. Tervetuloa tutustumaan vaihtoehtoihin! Voit teettää taulun myös omista kuvistasi.

Kotiin sopii aina yksi kaunis keramiikka-astia lisää! Myynnissä on Leena Juvosen upeaa ja persoonallista käyttö-taidekeramiikkaa.
 

Ja työpöytänä on tietysti sähkösäätöinen istuma-seisomapöytä, jotta voit tulla kokeilemaan, miten miellyttävää on tehdä töitä välillä seisten. Pöytä on Kinnarpsin valikoimista. Niska- ja hartiaseudun sekä selän kivut katoavat useimmilta, kun vaihtaa työpöydän istuma-seisomapöytään!

Sisustuspisteestä saa myös valaistussuunnittelua ja valaisimia, Laatuvalon Taisto Palonen on paikalla joka toinen viikko.

Ennen kaikkea Sisustuspiste on myös tapaamispaikka, johon voi poiketa keskustelemaan sisustus- ja valaistusasioista ja muustakin. Järjestämme kesän aikana myös erilaisia teemailtoja, esim. to 26.5. klo 18 - 20 Nostalgia sisustuksessa.

 

  • Kaunista kotiin ja mökille!
  • Mieluisia tuliaisia!
  • Hyviä lahjaideoita!

Tervetuloa poikkeamaan!

 

 

Meena K. Sisustuspiste Somero
 
1.4. – 30.9.2016

Sisustuspiste
Joensuuntie 30, 31400 Somero

Avoinna:
to ja pe klo 10.00 - 19.00
la klo 9.00 - 14.00

[custom-facebook-feed]

Sisustuspisteessä esillä seuraavien yritysten tuotteita: