TAIDETTA AKUSTIIKKAPOHJALLE

with Ei kommentteja

Tutustuin yhden sisustusprojektin yhteydessä Yesecon sisustuspaneeleihin, www.yeseco.fi. Ihastuin ja innostuin. Paneeleissa on todella kaunis, hampusta tehty pinta, joten ajattelin sen sopivan mainiosti maalaustöitteni pohjaksi. Pohjaa ei tarvitse juurikaan peittää, koska se on kaunis sellaisenaan. Kun teen varsinaisen ”kuvion” vanhasta kankaasta, akustiset ominaisuudet säilyvät mainioina.

Ajattelin, että olisi hienoa kehittää uusi ja vähän erilainen vaihtoehto akkustisille elementeille. Nykykodit kaipaavat hyvin usein akustiikan parantamista.

Yesecon akustiikkapaneelit ovat ekologisia ja sopivat sen tähden mainiosti minun ajatusmaailmaani luonnollisten materiaalien käytöstä. Tuotteet valmistetaan hamppukuidusta ja kierrätysmateriaaleista, ne ovat hiilinegatiivisia.

Kun ympäristöasiat ovat nyt todella tärkeitä, ihastuin myös em. hiilinegativiseen tuotantoon. Yesecon tuotanto tukee siis kestävää kehitystä sekä ilmaston lämpenemisen, luonnon puhtauden, että ihmisten näkökulmasta. Sitä kannattaa mainostaa. – Tämä tulokulma innosti minua entistä enemmän kokeilemaan Yesecon akustiikkapaneelia taideteosten pohjana.

Lähikuvat ovat työn alla olevista akustiikkapohjalle valmistuvista tauluista, huomaa pohjan kaunis pinta!

Valmiita töitä niin akustiikkapohjalle kuin karkealle pellavallekin tehtynä näet Venetsiasta Valssaamoon -näyttelyssä Helsingin Kaapelitehtaalla.


Avajaiset 14.1. klo 14-20, lämpimästi tervetuloa!

Näyttely on auki 15.1. – 12.2.2023.

www.venetsiastavalssaamoon.com.