Tilat tärkeässä osassa yrityksen menestymisessä

with Ei kommentteja
Liikkeen ulkonäkö kertoo selvästi, minkä alan liikkeestä on kysymys.
Liikkeen ulkonäkö kertoo selvästi, minkä alan liikkeestä on kysymys.

Uusi vuosi on aina uusi mahdollisuus! Tehdään tästä vuodesta teidänkin yrityksessänne entistä parempi. Yksi kustannustehokkaimmista yrityksen kehittämishankkeista on saattaa yrityksen tilat vastaamaan yritystoiminnalle asetettuja tavoitteita.

Jos tavoittelette tuotteissanne tai palvelussanne vaikka erinomaista laatua tai tavanomaista parempaa asiakaspalvelua, miten se näkyy tiloissanne ja niiden sisustuksessa? Tai miten mahdollisesti tavoittelemanne edelläkävijän rooli näkyy tiloissanne? Haluatteko rekrytoida aina oman alanne parhaat työntekijät; onnistuuko se niillä työtiloilla ja puitteilla, jotka teillä on tarjota?

Kasvien hyvinvointia lisäävä vaikutus on tutkimustenkin mukaan huomattava.
Kasvien hyvinvointia lisäävä vaikutus on tutkimustenkin mukaan huomattava.

Usein ei tarvita mitään valtaisia remontteja, vaan ”pienellä pintaremontilla” ja muutamalla uudella kalusteella, saadaan yleensä jo hyvin paljon aikaan. Maali ei maksa maltaita, ergonomiset työpisteet maksavat itsensä nopeasti takaisin, akustiset ratkaisut ovat kehittyneet vauhdilla viime aikoina jne.

Tiesitkö muuten, että sana ergonomia tulee kreikan kielen sanoista ergo (työ) ja nomos (luonnonlait)? Ergonomisessa suunnittelussa pitäisi keskittyä tekniikan, tilojen ja toiminnan sovittamiseen ihmisille. Miten työntekijä luontevimmin pysyy suorittamaan tehtävänsä, kuinka paljon keskittymistä ja ajattelua työ vaatii, jne.? Oikealla tilasuunnittelulla voidaan työn tekemistä edistää ja tukea.

 

Myös valaisimet voivat olla akustisia elementtejä.
Myös valaisimet voivat olla akustisia elementtejä.

Kannattaa toki ottaa samalla huomioon, jos toimintatavoissanne on tapahtunut muutoksia, joiden tähden myös tilaratkaisuja pitäisi kehittää. Nykyään kaivataan usein entistä helpompia tapoja pitää pieniä palavereja, neuvotteluhuoneiden varaussysteemit eivät useinkaan tue päivittäistä nopeaa tapaamis- ja yhteistyötarvetta, videoneuvottelut lisääntyvät ja luovat uusia vaatimuksia myös tilaratkaisuihin. Toisaalta taas digitaalisuuden vastapainona korostetaan dialogin välttämättömyyttä menestyksen saavuttamisessa, tarvitaan myös kohtaamistiloja jne..

 

Pysähdy hetkeksi näin vuoden alkaessa miettimään, antavatko yrityksenne tilat ja sisustus teille mahdollisuuden saavuttaa ne toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet, jotka tälle vuodelle olette asettaneet!

  • Jos huomaat, että tilanne kaipaavat kohennusta, ota yhteyttä!

Lue lisää yritysten palveluista!