Vaikea ymmärtää?

with Ei kommentteja
Rakentajaperheen suurkuvatulosteena tehty sukupuu on yksi niistä sisustusratkaisuista, johon vieraiden ei toivota koskettelevan. Suurkuvan uusiminen ei ole ihan yksinkertainen homma.
Rakentajaperheen suurkuvatulosteena tehty sukupuu on yksi niistä sisustusratkaisuista, johon vieraiden ei toivota koskevan. Suurkuvan uusiminen ei ole ihan yksinkertainen homma.

Päivystän Vantaan asuntomessujen kohteessa 40 aina keskiviikosta lauantaihin. On todella mielenkiintoista keskustella vieraiden kanssa kohteen sisustusratkaisuista tai sisustamisesta yleensä.

Nyt keskiviikko oli kuitenkin päivä, jolloin havahduin tosi monta kertaa siihen, että monilla on vaikeutta ymmärtää kirjoitettua tai sanottua:

  • Vieras lukee kyltistä Ethän koske tapettiin ja heti sen jälkeen ryhtyy hyväilemään tapetin pintaa.
  • Muutamat vieraat ovat sitä mieltä, että heillä on oikeus mennä aluille, joissa lattiaa ei ole suojattu ja alue on rajattu nauhoilla. ”Minä kyllä katson tämän…”
  • Lopetan kodin sisustuksen esittelyn toteamalla, että vastaan mielelläni kaikkiin sisustukseen liittyviin kysymyksiin. Ensimmäinen kysymys koskee kuitenkin yllättävän usein maksaruohokattoa, ulkolaattoja, lämmitysjärjestelmää jne.
  • Perheen entisistä kalusteista vain ruokapöytä ja senkki ovat siirtyneet uuteen kotiin. Tämän jälkeen vieraat kuitenkin lähtevät availemaan senkin laatikoita ja ovia – ja siinäkin on nauha edessä.

Välillä tekee mieli kysyä, mikä mättää! Hallo!

Vaikka asuntomessukodit on avattu yleisölle, on tietysti tärkeätä, että hoksaamme, että jos kaikki yli 100.000 messuvierasta silittää ja kokeilee jne., kodit kuluvat melkoisesti.

Tästä tunteen purkauksesta huolimatta, tervetuloa tutustumaan, katsomaan!