Vantaan asuntomessut ovat alkaneet – Tervetuloa!

with Ei kommentteja
Mielenkiintoista nähdä, ehtivätkö nämä mansikat kypsymään vai menevätkö jo raakoina vieraiden suuhun.
Mielenkiintoista nähdä, ehtivätkö nämä mansikat kypsymään vai menevätkö jo raakoina vieraiden suuhun.

Vantaan asuntomessut ovat nyt alkaneet. Kodit olivat tänään aamulla valmiita ottamaan vastaan kuukauden aikana reilusti yli satatuhatta vierasta. Kivistön messualue on tiivis, joten päivän aikana ehtii tutustumaan niin näyttely- kuin oheiskohteisiinkin. Minusta tänään kävijöitä oli ensimmäiseksi messupäiväksi yllättävän runsaasti.

Vinon lasiseinän suojissa olevat terassit houkuttelevat istuskelemaan rauhaisaan nurkkaukseen.
Vinon lasiseinän suojissa olevat terassit houkuttelevat istuskelemaan rauhaisaan nurkkaukseen. Sohva Metropoli, somisteet Lyhtytalosta.

Kyselin tänään vierailta, miksi he ovat tulleet messuille. Vastauksia oli lähes yhtä paljon kuin vastaajiakin. Monet olivat tulleet vain katselemaan, mitä uutta on esillä, ilman että heillä olisi ollut mitään erityistä tarvetta. Uusi kehärata ja sen kokeilu oli ollut monia innostava syy lähteä myös asuntomessuille, viettämään mukava lomapäivä. Toki joukossa oli paljon heitä, joille rakentaminen oli ajankohtaista, joko suunnitelmissa tai sitten jo aloitettunakin. Myös monia remontoijia oli liikkeellä.

Katetun terassin vieressä avautuu iso kattamaton terassi, jossa on paikka isolle ruokapöydälle ja muhkealle aurinkosohvalle.
Katetun terassin vieressä avautuu iso kattamaton terassi, jossa on paikka isolle ruokapöydälle ja muhkealle aurinkosohvalle jne. Kalusteet Metropoli.

Verso-talon, siis kohteen 40, ulkonäössä kiinnittää huomion vino lasiseinä, jonka suojassa on mukavat terassit, samoin maksaruohokatto. Nämä ovat jo etukäteen olleet myös mediassa runsaasti esillä. Eli ne halutaan nähdä. Vinon seinän kattamat terassit osoittivat miellyttävyytensä tänäänkin, kun pienet sadekuurot yllättivät.

Lämpimästi tervetuloa Vantaan asuntomessuille, katselemaan mitä uutta on ilmassa!